MORE

WAT IS THE NEXT WAVE?

Stap in de wereld van een nightlife event in combinatie met een dynamische urban Expo Market! Ontdek emerging artists die de perfecte mix van hiphop, R&B, afrobeats en house samenbrengen. Een local fusion van verschillende muziekstijlen en culturele invloeden wachten op de dj stage. “The Next Wave” neemt je mee op een journey door diverse genres, gepresenteerd door veelbelovende artists die de toekomst van de muziekscene mede zullen bepalen. Get ready voor een avond vol ongekend talent! 

HOE WERKT DE EXPO?

Naast het party gedeelte is er onze Urban Expositie. Hier vind je de perfecte blend tussen mode en kunst, waar jonge ondernemers uit Antwerpen hun meest trendy creaties tentoonstellen 

Van unieke  kledingstukken tot opvallende schoenen naar prachtige sieraden. Deze markt is de showcase van lokale talenten! Al wandelend kan je doorheen deze expositie hun tofste producten live komen bekijken. Zie je iets leuks? Dan kan je jouw favoriete items meteen in je online winkelmandje plaatsen door de QR-code te scannen. Vervolgens kan je de bestelling  voltooien, zonder dat je naar de kassa hoeft te gaan. It will be the best of both worlds! 

Kortom, onze expo markt belooft een inspirerende en levendige ervaring te worden waarbij mode en kunst samenkomen. 

 

WIE ZIJN WIJ​

“The Next Wave” is een initiatief ontstaan uit de passie van een jong en dynamisch team bestaande uit 5 vrouwen, allen studenten Event- en Projectmanagement. Wat begon als onze bachelor proef, zien we nu als een veelbelovend project met grotere ambities. 

Als een divers team streven we ernaar om de Antwerpse samenleving te weerspiegelen en inspiratie te bieden aan de jeugd. Onze verscheidenheid is de kracht van The Next Wave.  

We nodigen brands, artiesten, kunstenaars en The Youth Of Antwerp uit om deel uit te maken van deze opkomende golf van creativiteit. “The Next Wave” begint in Antwerpen, maar onze dromen rijken verder. 

MISSIE

De missie van “The Next Wave” is het bieden van een krachtig platform aan jonge ondernemers, artiesten en kunstenaars uit Antwerpen, met de nadruk op gezamenlijke groei. Het evenement streeft ernaar om een brug te slaan tussen ondernemerschap en muziek in een Urban setting.

“The Next Wave” wil een dynamische omgeving creëren waar lokale talenten kunnen schitteren en waar the youth of Antwerp wordt aangemoedigd om de nieuwe generatie van creativiteit te omarmen.