BRANDS

Op onze Urban Expositie vind je de leukste upcoming brands uit Antwerpen die hun meest trendy creaties aan jullie zullen tentoonstellen. Come check them out at The Next Wave Urban Expo Market!
 
 
 

Amøure: is een kledingmerk dat gelooft in liefde en eenheid in een wereld van haat en negativiteit. “We zien iedereen als één grote familie, daarom hebben we onze bekende quote: “Love Everyone”. Voor Amøure gaat het niet alleen om kleding, maar ook om het verspreiden van liefde, het omarmen van verschillen en het vieren van wie je bent.

Pure@ctive: is een streetwear merk dat zich onderscheidt door zijn unieke aanpak. Elk kledingstuk wordt in een beperkte oplage van 100 stuks geproduceerd, waardoor de drager altijd een exclusief ontwerp heeft.

Hun kleding wordt met de hand gemaakt met veel liefde en toewijding. Elk kledingstuk wordt individueel afgewerkt, met als resultaat een hoogwaardige kwaliteit van 100% biologisch katoen. Door de beperkte productie van elk item moet je snel zijn om je favoriete stukken te bemachtigen.

Het juwelenmerk Naiko belichaamt het idee dat je in staat bent om alles te bereiken wat je maar wilt. Deze stukken zijn voor iedereen. Mannen en vrouwen. Elk stuk is net zo uniek als wij. Dit dankzij de techniek die Kiona Henderyckx gebruikt om haar juwelen te maken. Ze maakt alles met de hand, want de ambacht is heel essentieel.

Barbell Cowboys is een Belgisch activewear merk dat gedreven wordt door het motto “Dare to Stand Out”. Onze missie is om niet alleen functionele sportkleding te bieden, maar ook een statement te maken. We zijn hier niet om andere activewear merken te volgen, maar juist om anders te zijn.

Met onze unieke combinatie van streetwear en activewear streven we ernaar om grenzen te verleggen en de norm uit te dagen. We moedigen onze klanten aan om zich te onderscheiden, om te durven opvallen en om hun eigen pad te volgen, zowel in de sportschool als daarbuiten. Bij Barbell Cowboys geloven we in individualiteit en streven we ernaar om een gemeenschap te creëren van zelfverzekerde en gedurfde individuen die bereid zijn om uit te stijgen boven de massa.

Bij RugsBySeru, waar we customized rugs creëren en elk ontwerp en idee tot leven brengen. In de toekomst breiden we ons assortiment uit naar meer dan alleen rugs; we zullen ook een breed scala aan streetwear en gadgets aanbieden. We streven ernaar om divers te zijn en zoeken naar mensen die met ons willen meegroeien.

De missie van Bobs is om kwalitatieve kleding aan te bieden waarbij duurzaamheid en fairtrade op nummer 1 staan. BOBS is voor iedereen die volop van het leven wil genieten en openstaat voor een nieuw avontuur.

Bij D2BD zetten ze zich in om onderwijs naar een hoger niveau te tillen, de toegang tot medische voorzieningen te verbeteren, jongeren en vrouwen te empoweren, en gemeenschappen te versterken.

Hun missie? Lokale mensen opleiden tot voorbeeldige onderwijzers, hen informeren over de rechtsstaat en basisrechten, en zo individuen sterker maken om actief bij te dragen aan hun gemeenschappen. Samen bouwen we aan een betere toekomst, zowel lokaal als wereldwijd!

Om hun VZW te sponsoren zijn ze ook aanwezig op het event als brand en verkopen ze prachtige sieraden, handgemaakt door Afrikaanse vrouwen. De opbrengst van de verkoop zal gaan naar goede doelen die Dare 2Be Dfrent steunt.

Nails by Baby G is een self-taught nail artist. Met haar out-of-the-box nail art, creëert ze telkens een wow effect. Ze focust zich voornamelijk op print nails voor verschillende doeleinden (dagelijks gebruik, video fotoshoots,...). NBBG staat voor innovatie, creativiteit en de meest sparkling versie van jezelf zijn.

One Life Company Zij creëren een lifestyle die draait om het nemen van risico’s en het grijpen van kansen voordat het te laat is. Door hun mix van elegantie en comfort kies je niet alleen voor kleding maar ook voor een hele lifestyle.creëren een lifestyle die draait om het nemen van risico’s en het grijpen van kansen voordat het te laat is. Door hun mix van elegantie en comfort kies je niet alleen voor kleding maar ook voor een hele lifestyle.

Need some blingbling? Kom naar de BLINGIES stand en pimp your smile! Keuze uit verschillende Swarovski tandjuwelen en 18kt gouden gems. Plaatsing door een opgeleide tooth gem artist met professionele materialen.